sâmbătă, mai 25
Shadow

Evaluarea calității serviciilor publice

Administrația este în slujba cetățeanului, de aceea te rugăm să ne spui părerea ta despre serviciile oferite și cum putem să le îmbunătățim. Evaluează serviciul de care ai avut nevoie și felul în care acesta ți-a fost oferit.

 

Serviciu Evaluare Serviciu Evaluare
   
2.5/5 - (33 votes)
   
2.7/5 - (12 votes)
   
2.5/5 - (13 votes)
   
2.9/5 - (9 votes)
 
2.8/5 - (11 votes)
 
1.8/5 - (9 votes)
 
2.5/5 - (10 votes)

 
1.7/5 - (30 votes)


Dacă ai aprecieri sau propuneri de îmbunătățire, te rugăm să lași și un comentariu mai jos:

2 Comments

  • Isacovici Dorin-Marcel

    Vă rog să aveți în vedere și șoseaua splendidă a României: TRANSBUCOVINA. În lungime de 108 km, parcurge: Vatra-Dornei; Pasul Mestecăniș 1096 m; Câmpulung Moldovenesc; Pasul Trei Movile 1040 m; Vatra Moldoviței; Pasul Ciumârna 1100 m; Rădăuți și străbate cele trei obcine ale Carpaților Orientali: Obcina Mestecănișului; Obcina Feredeului; Obcina Mare. Spre deosebire de Transfăgărășan, Transalpina și Transrarău, care au un parcurs clasic: o urcare; străbaterea unui pas și o coborâre, Transbucovina excelează printr-o suită de trei parcursuri clasice, alternând trei reprize de: efort pentru urcare; admirații ”de vârf” oferite de pas; relaxare la coborâre. Șoseaua Transbucovina a fost finalizată în 1968, eveniment marcat în Pasul Ciumârna din Obcina Mare, prin Monumentul Drumarilor în formă de palmă gigantică, verticală, ridicată în cinstea constructorilor care au terminat la timp ȘOSEAUA TRANSBUCOVINA.

  • Barbosu Stefan

    Buna ziua,
    De peste 10 ani am tot depus cereri de atribuire a unui loc de parcare și de amenajare de parcări in zona Oborului ptr.blocurile 14,16…(in fata bisericii Sf.Mihail și Gavril )dar nu am avut succes.Raspunsul a fost la fel de fiecare data:”cererea dvs.se va onora odată cu amenajarea și arondarea de locuri de parcare blocului in care locuiti.”
    Poate luați în calcul în planul de urbanism pentru anul 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cititor de text Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support