luni, martie 4
Shadow

”ACHIZITIONARE CONTAINERE DE LOCUIT PENTRU LOCUINTE SOCIALE PE STR. STEFAN CEL MARE, NR. 53, MUN. RADAUTI, JUD. SUCEAVA”

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image-1024x121.png

UAT MUNICIPIUL RADAUTI cu sediul în municipiul Radauți, strada Piaţa Unirii, nr. 2, jud. Suceava a finalizat proiectul ”ACHIZITIONARE CONTAINERE DE LOCUIT PENTRU LOCUINTE SOCIALE PE STR. STEFAN CEL MARE, NR. 53, MUN. RADAUTI, JUD. SUCEAVA”, cod smis 155508,co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și Organismul IntermediarAgenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 1.060.996,54 leidin care asistenţa nerambursabilă este de 688.165,01. Contribuția FEDR la finanțarea nerambursabilă este de 667.098,76 lei. Proiectul s-a derulat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 și s-a implementat în municipiul Radauti, jud. Suceava, incepand cu data de 01.03.2022 .

Data finalizarii proiectului: 31.12.2023.

Obiectivul general obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea calității vieții populației în municipiul Rădăuți,județul Suceava prin crearea de facilități care vor deservi majoritatea locuitorilor. Prin crearea acestor facilităti se urmărește, concomitent cu îmbunătățirea serviciilor sociale, culturale și recreative, precum și îmbunătățirea spațiilor publice urbane din municipiu cu implicații asupra îmbunătățirii calității vieții populației, în general.

Obiectivele specifice ale proiectului

  • Imbunatatirea infrastructurii de locuire a municipiului Radauti prin construirea a 4 locuinte sociale (178,30mp) în vederea asigurarii accesului familiilor aflate in situatii precare la conditii decente de viata.
  • Asigurarea unui management eficient al proiectului, astfel încât sa se asigure îndeplinirea conditiilor de eligibilitate a tuturor cheltuielilor si sa se obtina rambursarea integrala a cheltuielilor eligibile aprobate prin contractul de finantare Pentru indeplinirea acestui obiectiv specific va fi realizata activitatea 2 – Managementul proiectului. Resursele umane implicate pentru atingerea acestui obiectiv sunt membrii UIP si expertii externi care vor fi subcontractati pentru servicii de management al proiectului.
  • Proiectul va contribui la cresterea numarului de persoane care traiesc în zone urbane unde s-au implementat strategii integrate de dezvoltare locala (cu 23.822 persoane) prin amplasarea investitiei în ZUM aferenta municipiului Radauti.

Rezultate in urma implementarii proiectului:

  • construirea a 4 locuinte sociale (178,30mp) în vederea asigurarii accesului familiilor aflate in situatii precare la conditii decente de viata.

Impactul investiției la nivelul localității constă în :

  • impact pozitiv asupra calitatii vietii populatiei municipiului Radauti.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați: www.fonduri-ue.ro

Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.inforegio.ro/ facebook.com/inforegio.ro

Cititor de text Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support