sâmbătă, noiembrie 27
Shadow

ATENȚIE! Depunerea cererii pentru act de identitate/viza reședință-DOAR prin PROGRAMARE ON-LINE

Rate this post

ATENȚIE! Depunerea cererii pentru act de identitate/viza reședință-DOAR prin PROGRAMARE ON-LINE click aici

Ca urmare a faptului ca un angajat din cadrul S.P.C.L.E.P. Radauti a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19, in baza anchetei epidemiologice daclansate de D.S.P. Suceava, s-a emis dispozitia nr. 267 din 21.05.2020 prin care s-a dispus intrarea in izolare a angajatilor serviciului, contacti apropiati, precum si sistarea activitatii cu publicul pe perioada 21.05.2020 – 03.06.2020, inclusiv.

În vederea respectării măsurilor H.G. nr. 24 din 15.05.2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control al infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2 activitatea de lucru cu publicul la SPCLEP Radauti se va modifica din data de 04.06.2020.

Depunerea cererii pentru actul de identitate/viza de reședință se face DOAR pe baza de programare on-line pe site ul www.evp-radauti.ro – click aici, incepand cu data de 01.06.2020

La Ghiseul nr. 2  se vor elibera documente in intervalul 08:30 -16:00, de luni pana vineri.

 Accesul în sediu va fi permis numai la ora programată.

Triajul epidemiologic (verificarea temperaturii), purtarea măștii de protecție și dezinfectarea mâinilor înainte de intrarea în sediu sunt obligatorii.

Recomandăm pentru cei care au posibilitatea listarea cererii și completarea ei înainte de a veni la sediu, semnarea ei se va face doar in fata personalului SPCLEP.

Actele se prezintă în original și copie – nu există servicii de fotocopiere la sediul SPCLEP.

Audiențele se vor desfășura on-line, prin intermediul adresei de e-mail spclep@primariaradauti.ro.

Cererile persoanelor fizice și juridice pentru furnizarea unor date din Registrul național pentru evidența persoanelor (confirmarea domiciliului anterior, Programul Rabla, etc) se face electronic, la adresa de e-mail spclep@primariaradauti.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cititor de text Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support