Mandrake premium is perfect for corporate or business.

A Premium Wordpress solution with a friendly structure, customizable and extensible.

Prezentare Primaria Radauti

Stema
Chiar în zona centrala, orasul isi etaleaza principalele sale obiective turistice, plasate  intr-un cadru arhitectonic aparte, ceea ce a facut ca Radautiul sa capete faima unei asezari urbane pitoresti. Parcul Central, prin bogatia de  specii si armonia culorilor, evidentiază cu o deosebita eleganta sediul Primariei Municipiului Radauti, cladire declarata monument de arhitectura, datand din secolul al XIX lea. Prin munca in echipa depusa de colectivul acestei institutii au putut prinde viata o serie de proiecte importante in modernizarea si dezvoltarea municipiului Radauti: blocuri de locuinţe ANL pentru tineri, bloc de locuinţe pentru medicii rezidenţi, blocuri de locuinţe sociale, reabilitarea si modernizarea Ambulatoriului Spitalului „Sf. Cosma si Damian” – Radauti, amenajarea de parcari de cartier in cartierele Obor, Mihai Viteazu si Piata Mica, realizarea unui nou pasaj de trecere la nivel cu calea ferata, realizarea de sensuri giratorii, reabilitarea celor doua parcuri centrale si a parcului „Alexandru Sahia” si lista ar putea continua.

Relaţiile externe foarte bune ale municipiului s-au materializat de-a lungul timpului prin incheierea unor acorduri de infratire si colaborare cu o serie de localitati din Europa:

Relaţiile externe foarte bune ale municipiului s-au materializat de-a lungul timpului prin incheierea unor acorduri de infratire si colaborare cu o serie de localitati din Europa:

   • Franta Pontault-Combault (Franta) - decembrie 1989
   • Portugalia Caminha (Portugalia) - 29 mai 1998
   • Germania Beilstein (Germania) - 29 mai 1998
   • Italia Ragusa (Italia) - 29 mai 1998
   • Republica Moldova Briceni (Republica Moldova) - 29 mai 1998
   • Republica Moldova Drochia (Republica Moldova) - 21 iunie 2001
   • Polonia Gliwice (Polonia) - 28 noiembrie 2002
   • Cipru Girne (Cipru) - 27 noiembrie 2003
       
seo seo consulting escalateseo seo basics seo tools seo tips seo tutorial seo services google seo seo software seo forum